besso عضو فلته
تاريخ التسجيل : 09/12/2007
| موضوع: إسكالوب الدجاج الجمعة 28 ديسمبر 2007, 3:16 am | |
| المقادير
6 صدور دجاج صغيرة، وزن كل صدر 150غ 1 مغلف خلطة البروست 1 ملعقة كبيرة كزبرة خضراء طازجة، مفرومة فرماً ناعماً برش ليمونة حامضة 2 بيضة مخفوقة 2 كوب زيت نباتي
طريقة التحضير
يقطّع كل صدر دجاج إلى شريحتين رقيقتين. تخلط خلطة البروست مع الكزبرة، برش الليمون الحامض. تغمس شرائح الدجاج في البيض ثم تدهن بمزيج البروست وتوضع على طبق. يسخّن الزيت في مقلاة على نار متوسطة، وتقلى إسكالوب الدجاج لمدة تتراوح بين 7 و10 دقائق حتى يصبح لونها بنياً ذهبياً. إقتراح للتقديم: تقدم مع السلطة، البطاطا المهروسة أو البطاطا المقلية.
ايه رايكم
| |
|
dandana87 عضو فضى
تاريخ التسجيل : 15/10/2007
| موضوع: رد: إسكالوب الدجاج الخميس 03 يناير 2008, 2:31 am | |
| لا مية مية نفسك في الاكل رائع يا بيسو تسلم الايادي ... | |
|
gogo88 عضو ذهبى
تاريخ التسجيل : 06/10/2007
| موضوع: رد: إسكالوب الدجاج الخميس 03 يناير 2008, 6:39 am | |
| تسلم يا بيسو انا هجيلك البيت لما اشوف الشيف هيعملنا ايه بقى من كل الاكل ده | |
|
besso عضو فلته
تاريخ التسجيل : 09/12/2007
| موضوع: رد: إسكالوب الدجاج الجمعة 04 يناير 2008, 12:42 am | |
| رنتا يخليك لينا يا حبيب البى يا دندنا انته ياما اكلت من ايدى شكرا ليك على المرور | |
|
besso عضو فلته
تاريخ التسجيل : 09/12/2007
| موضوع: رد: إسكالوب الدجاج الجمعة 04 يناير 2008, 12:48 am | |
| يا كتكوت انته تشرف البيت والله انته عارف انى نفسى اشوفك ومرسى على مرورك | |
|